CPO de Compagnie organiseert nieuwe bijeenkomst over realisering appartementen in Cort Heyligerskazerne

CPO de Compagnie organiseert 4 februari een nieuwe bijeenkomst over de plannen voor de Cort HeyligerskazerneOp donderdagavond 4 februari wil Stichting De Compagnie geïnteresseerden een inkijkje geven in hoe ver de plannen voor de transformatie van het voormalige kazernegebouw in appartementen inmiddels zijn gevorderd. De informatiebijeenkomst start online en er is aansluitend ook gelegenheid tot het maken van een afspraak voor meer informatie en/of een bezichtiging van het gebouw. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Idealen
Met de informatieavond wil Stichting CPO de Compagnie laten zien waar de plannen staan voor het behoud van het markante kazernegebouw. Inmiddels zijn er zes appartementen gereserveerd en daarmee is de helft van het pand ‘bezet.’ Dat brengt realisering een flinke stap dichterbij.

Naast het bouwen van levensloopbestendige en comfortabele appartementen, hebben de toekomstige bewoners tot doel een sociale woonomgeving te creëren waarin men naar elkaar omziet. Hiervoor zijn er diverse gezamenlijke ruimtes gepland en komt er voor gasten een logeerstudio. Dit alles onder het motto: beter een goede buur dan een verre vriend!

Inzichtelijk
De stichting heeft het afgelopen jaar aan een aantal zaken gewerkt om de plannen letterlijk en figuurlijk inzichtelijker te maken. Zo is de omgeving van het kazernegebouw ontdaan van verwilderd groen en zwerfafval zodat de contouren van het gebouw beter zichtbaar zijn. Er zijn ‘artist impressions’ gemaakt van de buitenkant van en de appartementen in het gebouw.

Deelnemen
Tijdens de online bijeenkomst, waarvoor ingeschreven dient te worden, zullen de aanwezigen een presentatie krijgen over het concept van het project en de status van het ontwerp. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Deelnemen aan de informatiebijeenkomst die donderdag februari om 19.00 plaatsvindt, is uiteraard gratis. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geïnteresseerd of nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen, maar liever een ‘echte’ ontmoeting plannen om in gesprek te gaan en het gebouw te bezichtigen? Dat kan tevens via bovenstaand mailadres of door een afspraak te maken met Jovita Dorigo, voorzitter van CPO de Compagnie, op 06 2124 8400.