Korte videointroductie CPO de Compagnie en het project op het voormalige Cort Heyligers kazerneterrein

Nu de digitale informatieavond heeft plaatsgevonden en er extra aanmeldingen binnen gekomen zijn, komt de realisering van ons CPO Project steeds dichter bij. Op dit moment zijn er nog slechts vijf appartementen beschikbaar en is het proces voor de bouwvergunning gestart.

Extra uitleg
Uit de informatieavond blijkt dat veel mensen graag extra informatie over het project willen hebben. Deze geven we, uiteraard, aan de hand van persoonlijke gesprekken met geïnterreseerden, maar om het iedereen gemakkelijk te maken hebben we ook twee video's online gezet. In de bijgesloten video geven we uitleg over de achtergronden van het CPO Project, de locatie en het proces.

Kennismaken
In een andere video kan je 'digitaal' kennis maken met enkele deelnemers van CPO de Compagnie. Hierdoor hopen we alle geïnterreseerden een compleet beeld te geven van wat ze mogen verwachten en wie hun mede bewoners gaan zijn. Heb je vragen? Mail dan uiteraard naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.