Succesvolle info-bijeenkomst: nog slechts 5 appartementen beschikbaar

Succesvolle bijeenkomst op 4 februari: nog slechts vijf appartementen beschikbaar!

Op donderdagavond 4 februari j.l. hield De Compagnie een virtuele informatieavond over de transformatie van één van de gebouwen op het Cort Heyligerskazerneterrein tot een appartementengebouw. Er waren rond de twintig aanwezigen.

Jovita Dorigo, voorzitter van De Compagnie, hield een enthousiaste presentatie waarbij allerlei aspecten van ons concept: duurzaam en gemeenschappelijk bouwen aan de orde kwamen. Zo kregen de aanwezigen uitleg over ons en onze woonvisie “Samen bouwen, samen wonen” en waar we nu staan in het hele proces van de ontwikkeling. Daarnaast werden de partners: de architect en project-begeleider voorgesteld en vertelde de makelaar Tristan Helmig wat zij kunnen betekenen voor de optienemers.

Natuurlijk kwamen ook de appartementen zelf letterlijk en figuurlijk in beeld. Door middel van artist’s impressions kregen de aanwezigen een visualisatie van het toekomstbeeld van De Compagnie met duurzame en comfortabele woonplekken op maat in een parkachtige omgeving.

Na deze bijeenkomst zijn er nog maar 5 appartementen van diverse afmetingen beschikbaar!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen, maar liever een ‘echte’ ontmoeting plannen om in gesprek te gaan en het gebouw te bezichtigen? Dat kan tevens via bovenstaand Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een afspraak te maken met Jovita Dorigo, voorzitter van CPO de Compagnie, op 06 2124 8400.