Voorlopig ontwerp gerealiseerd & penningmeester aangesteld

Het gebouw van CPO de CompagnieEr is inmiddels weer heel wat gebeurd. Helaas worden ook wij getroffen door de corona crisis: vergaderen doen we digitaal, info-avonden worden uitgesteld, bezichtigingen zijn individueel en op afspraak.

Een aantal kandidaat-leden heeft de stap gezet en de deelnemersovereenkomst getekend en daarmee een optie genomen op een kavel in het gebouw. De groep is enthousiast en stimuleert elkaar in het opdoen van ideeën. Op 9 april jl. zijn we weer in het gebouw geweest om onze droom te visualiseren. We zijn begonnen aan de fase van het voorlopig ontwerp. Een aspect hiervan is dat we met de architect kijken naar de indeling van het gebouw; daar is een nieuw verkavelingsboek uit voortgekomen.

We bieden nu ook appartementen aan van 75 m2. Er is hiermee een groter, diverse aanbod aan verschillende groottes. Daarnaast zijn we bezig met de invulling van onze eigen individuele appartementen; erg leuk en inspirerend om te doen!

Op de laatste vergadering is met algemene stemmen Ido Verduin aangenomen als penningmeester. Er zijn werkgroepen opgericht en de leden daarvan houden zich bezig met de installatie-mogelijkheden, de promotie en de invulling van de gemeenschappelijke ruimtes.

Je kunt CPO de Compagnie nu ook volgen op Facebook en Instagram; het delen van de gepubliceerde berichten mag.

De gemeente heeft de hekken om het gebouw weggehaald. Binnenkort gaan we met een paar bewoners van het Adriano Huis, onze toekomstige buren, het verwilderde groen rondom het gebouw aanpakken.

Mocht u vragen hebben of het gebouw willen bezichtigen, dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
CPO de Compagnie
Jovita Dorigo, Truus van Roosmalen & Ido Verduin