Video

banner4

Nieuws

Laatste kans: nog maar 2 appartementen te koop!

IMG_4401.jpeg

HET IS ZOVER! CPO de Compagnie gaat bouwen om te kunnen wonen: Wonen zoals wij dat willen!
Kijk voor meer info in de projectbrochure.

Ons initiatief valt helemaal in het pleidooi dat vandaag in BNdeStem werd gehouden: geef nieuwe woonvormen een kans!
Nou wij hebben deze kans zelf gecreëerd! 12 mooi appartementen in het voormalige kazernegebouw D van de Cort Heijligers Kazerne.
Ons doel is een collectieve woongemeenschap te vormen. We maken ruimte voor veel gemeenschappelijke activiteiten en we hebben allemaal een mooi eigen appartementen ingericht naar eigen woonwens en smaak.

LAATSTE KANS 
Nog 2 appartementen te koop. Op dit moment nog voor een scherpe prijs!
Bekijk het PENTHOUSE - Appartement 12 en de LOFT - Appartement 9

Deelnemers CPO de Compagnie tekenen aannemingsovereenkomst

2021-12-23_Tekenen_bij_BB-26.jpeg     IMG_9045.jpeg

CPO de Compagnie heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Donderdag 23 december j.l. is de aannemingsovereenkomst getekend met de Bergh Bouwgroep uit Bergen op Zoom.
Dit is het resultaat van enkele weken van gezamenlijk optrekken en intens overleg in bouwteam-verband. In het bouwteam zijn de aannemer, architect en de Compagnie vertegenwoordigd.
Deze mijlpaal is op gepaste wijze gevierd.
Mocht je nog interesse hebben in of op zoek zijn naar een fraai appartement in een robuust gebouw: er zijn nog appartementen beschikbaar; daarnaast zijn enkele alternatieve opties uitgedacht.
Voor meer info, zie onze internetpagina APPARTEMENTEN of neem contact op met Jovita Dorigo 06 21248400.

Gemeente maakt werk van binnenterrein

202111 Aanleg weg

Deze maand heeft de gemeente een start gemaakt met de nieuwe invulling van het binnenterrein van de voormalige Cort Heyligerskazerne. Een nieuw rioleringssysteem is aangelegd geschikt voor de nog te realiseren appartementen. Ook zijn de countouren zichtbaar van de parkeerplaatsen en de tuinen die bij appartementen van de Compagnie gaan horen.

Interesse in een penthouse of liever een hoekappartement van ±90m2, kijk op de website cpodecompagnie.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo op 06 21248400.

Excursie naar NRE2 in Eindhoven

1633029980805.jpeg        202109224_NRE2_Eindhoven_21.jpeg        202109224_NRE2_Eindhoven_13.jpeg

Afgelopen maand hebben we een collega-CPO NRE2 in Eindhoven bezocht. Het was een geslaagde excursie annex werkbezoek. Na een gastvrij onthaal mochten we naast de gemeenschappelijke ruimte ook enkele appartement bezichtigen. Ook hier hebben we verschillende voorbeelden gezien van enerzijds een industriële uitstraling en anderzijds toepassingen van verlaagde plafonds met behoud van de statige, hoge ruimte zoals dat ook in ons voormalig kazernegebouw het geval is. 

Daarnaast zijn ook ervaringen gedeeld over de opzet van de Vereniging van Eigenaren en het reilen en zeilen in het algemeen. Al met al een positieve ervaring voor stichting de Compagnie.

Omgevingsvergunning verleend!

IMG 4112

CPO de Compagnie heeft wat te vieren: De omgevingsvergunning voor het verbouwen van voormalig kazernegebouw tot 12 appartementen en enkele gemeenschappelijke ruimten is verleend!

De aannemer legt op dit moment de laatste hand aan de calculatie. Alle deelnemers wachten in spanning af.

Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar: appartement 5: 89, appartement 9: 125 en appartement 12: 176 m2. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Voor actuele status svp contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo via 06 2124 8400
Voor meer informatie bekijk de projectbrochure.

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400