Video

banner4

Nieuws

De sleuteloverdracht - we kunnen van start

 CPO-AB_20220428-02.jpeg
Het is eind april 2022; alle aktes en bijbehorende documenten zijn getekend door de leden van De Compagnie. De notaris heeft het sein op groen gezet! Een goede reden om het glas te heffen

DSC00599   IMG 5623
Met een kleine ceremonie is de sleutel van het voormalige kazernegebouw D overdragen aan de aannemer Bergh Bouw.
De aannemer heeft al een start gemaakt met de aanleg van de riolering en de contouren van de bouwweg aan de zuid- en westzijde.
Binnenkort zal begonnen worden met de sloop aan de binnenkant om vervolgens tot de transformatie naar 12 appartementen over te gaan.

Er is nog een mooi loft appartement te koop, beschikbaar; voor meer info, ga naar onze website Jan Borghoutsplein 35 of neem contact op met Helmig Makelaardij 0164-685925.

Nieuwe Update van Technische Verkoopbrochure is uit

Schermafbeelding_2022-03-13_om_23.02.30.jpg

De nieuwe update van de  technische verkoopbrochure is uit!
Informatie over de locatie: het Cort Heyligerspark en gebouw D, waarin de 12 appartementen zullen worden gerealiseerd.
Wat het betekent om in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap te bouwen en te wonen.

Ieder heeft zijn eigen appartement, maar daarnaast ook het genot van de verschillende gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen. Je hebt dus privacy in een gemeenschappelijk woonproject, waar we omzien naar elkaar.

De project brochure bevat de technische omschrijving van de appartement 9 ; dit is het laatste appartement dat nog beschikbaar is in dit unieke project in Bergen op Zoom

DE LAATSTE KANS! HET LAATSTE APPARTEMENT!

20220310_Billboard_Apt_9_2.jpeg

CPO de Compagnie heeft haar publicatiebord in het Cort Heyligerspark aangepast. Reden: er is nog maar één appartement te koop! Appartement 9 is een mooi, ruime loft met licht van alle kanten.
Voor meer info, kijk in de verkoopbrochure van appartement 9.

Voor algemene informatie over het project kun je verder klikken op onze website cpodecompagnie.nl of neem contact op met Jovita Dorigo op 06 2124 8400.

Reddingsteam oefent met honden in gebouw D

20220301 Reddingsteam Zeeland
Op zaterdag 12 maart kwam een enthousiast team van reddingshonden met hun begeleiders naar onze toekomstige woonplek. Één van onze deelnemers is lid van dit team. Reddingshonden Team Zeeland is een stichting die honden en geleiders opleidt tot inzetbare teams met als doel het opsporen van vermiste personen. Inzetbare combinaties kunnen vermisten lokaliseren in bos,- heide, en poldergebieden, woonwijken, ramp- en aardbevingsgebieden. Daarnaast kunnen zij op het water ingezet worden bij het zoeken naar drenkelingen.
Zie ook: https://reddingshondenteamzeeland.nl/
In een gebouw als gebouw D met zijn 2000 m2 en vele ruimtes, waarvan sommige in het duister zijn gehuld, is het met een dergelijk team (nu nog) fijn oefenen. Zij hebben die dag dan ook heel zinvol besteed. 

Nog maar één appartement te koop: Appartement 9

202203 apt 9 met blauwe lijn

Gaat het hier om de laatste loodjes die het zwaarst zijn of de laatste broodjes die het zoetst zijn... wij denken het laatste, want er is nog maar één appartement te koop: 11 van de 12 appartementen in gebouw D van de voormalige Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom zijn verkocht.
Appartement 9 is een loft op de kopse kant met oriëntatie op de appèlplaats en een loggia met uitzicht op het park.

Kijk voor meer info over de prijs, de technische omschrijving en algemene zaken met betrekking tot het project op cpodecompagnie.nl - Appartementen
Schermafbeelding_2022-01-31_om_17.56.12.jpg

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400