Video

banner4

Nieuws

Omgevingsvergunning aangevraagd

Omgevingsvergunningsaanvraag

De omgevingsvergunning voor de transformatie van gebouw D in het Cort Heyligerspark is aangevraagd. Uiteindelijk zullen 12 appartementen gerealiseerd worden met daarnaast enkele gemeenschappelijke ruimten. De appartementen 2, 5, 9 en 12 zijn nog beschikbaar.

Voor actuele status svp contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo via 06 2124 8400
Voor meer informatie bekijk de projectbrochure.

Info-avond: nieuwe geïnteresseerden; volgende stappen in selectie van aannemer zijn gezet


CPOde Compagnie AI buiten zuid oostMaart roert zijn staart... ook voor CPO de Compagnie. De deelnemers hebben afgelopen weekend een duizendtal flyers gedistribueerd. Dit heeft een fraaie opkomst tot gevolg gehad op onze digitale info-avond donderdag j.l.

Het is duidelijk dat er belangstelling is in Bergen op Zoom en omstreken voor het concept van "samen bouwen, samen wonen", het bouwen in CPO verband en dat er ook interesse is en men de voordelen ziet van de combinatie van een appartement als privé-omgeving en enkele gemeenschappelijke ruimten.

CPO de Compagnie heeft de volgende stappen gezet in de selectie van de aannemer. Dit gebeurt in samenwerking met de experts/partners zijnde de Architecten Alliantie en Bouwen In Eigen Beheer.

CPO de Compagnie brengt nieuwe projectbrochure uit

 

CPO de Compagnie Nieuwe Project Brochure is uitDe nieuwe brochure is uit! Additionele informatie als aanvulling op de website alsook de technische omschrijving.

Informatie over, o.a.: 

* Bergen op Zoom en de lokatie van het nieuwe appartementengebouw de Cort Heyligerskazerne

* Stichting de Compagnie en bouwen onder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap CPO

* het ontwikkel- en bouwtraject

* uitgebreide informatie per appartement

* de technische omschrijving 

De projectbrochure kan gelezen en gedownload worden op projectbrochure

CPO de Compagnie op ZuidWestTV!

CPO De Compagnie Interview ZWTVNa alle publiciteit bij de gedrukte en online media, beleefde CPO de Compagnie onlangs het debuut op TV. ZuidWestTV maakte namelijk een nieuwsitem over de ontwikkelingen in en om het Kazernegebouw. Han Verbeem en cameraman Abdirisaq Ali verzorgde de reportage waarin Jovita Dorigo het gebouw liet zien en Bart Sprengers uitlag gaf over het proces van zelf ontwikkelen.

Ook was er aandacht voor het het 'sociale aspect van wonen in het gebouw van CPO de Compagnie. Anne-Marie Timmermans, die recent intekende voor een appartement in Gebouw D met haar man, vertelde over haar beweegredenen.

Zelf kijken? De ZuidWestTV reportage vind je hier!

Nieuwe (digitale) informatieavond voor verkoop laatste appartementen CPO de Compagnie op 25 maart

CPO De Compagnie organiseert een nieuwe infosessie op 25 maart

Na een aantal informatie avonden de afgelopen maanden, vindt er op 25 maart een nieuwe informatiesessie plaats. Het doel? Potentieel geïnterreseerden informeren over het wonen in het appartementengebouw dat CPO de Compagnie gaat realiseren in het Cort Heyligerspark, Bergen op Zoom. Nu ruim de helft van de appartementen verkocht is, gaat de bouw binnenkort van start. De plannen worden steeds tastbaarder.

Geef je nu op!
Heb je altijd al in een appartementencomplex willen wonen dat historie heeft én tegelijkertijd levensloopbestendig is? Zoek je nieuwe woonruimte die privé is en naar jouw wensen en smaak valt in te richten, maar waar tegelijkertijd gezamelijke ruimtes voor recreatie in het gebouw zijn? Of wil je wonen in een groene omgeving met alle indenkbare voorzieningen om de hoek? Dan is CPO de Compagnie helemaal wat je zoekt! Meer weten? Neem donderdag 25 maart deel aan de digitale informatieavond tussen 19.00 en 20.00. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plan een privé afspraak via hetzelfde mailadres.

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400