Video

banner4

Nieuws

Gemeente maakt werk van binnenterrein

202111 Aanleg weg

Deze maand heeft de gemeente een start gemaakt met de nieuwe invulling van het binnenterrein van de voormalige Cort Heyligerskazerne. Een nieuw rioleringssysteem is aangelegd geschikt voor de nog te realiseren appartementen. Ook zijn de countouren zichtbaar van de parkeerplaatsen en de tuinen die bij appartementen van de Compagnie gaan horen.

Interesse in een penthouse of liever een hoekappartement van ±90m2, kijk op de website cpodecompagnie.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo op 06 21248400.

Excursie naar NRE2 in Eindhoven

1633029980805.jpeg        202109224_NRE2_Eindhoven_21.jpeg        202109224_NRE2_Eindhoven_13.jpeg

Afgelopen maand hebben we een collega-CPO NRE2 in Eindhoven bezocht. Het was een geslaagde excursie annex werkbezoek. Na een gastvrij onthaal mochten we naast de gemeenschappelijke ruimte ook enkele appartement bezichtigen. Ook hier hebben we verschillende voorbeelden gezien van enerzijds een industriële uitstraling en anderzijds toepassingen van verlaagde plafonds met behoud van de statige, hoge ruimte zoals dat ook in ons voormalig kazernegebouw het geval is. 

Daarnaast zijn ook ervaringen gedeeld over de opzet van de Vereniging van Eigenaren en het reilen en zeilen in het algemeen. Al met al een positieve ervaring voor stichting de Compagnie.

Omgevingsvergunning verleend!

IMG 4112

CPO de Compagnie heeft wat te vieren: De omgevingsvergunning voor het verbouwen van voormalig kazernegebouw tot 12 appartementen en enkele gemeenschappelijke ruimten is verleend!

De aannemer legt op dit moment de laatste hand aan de calculatie. Alle deelnemers wachten in spanning af.

Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar: appartement 5: 89, appartement 9: 125 en appartement 12: 176 m2. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Voor actuele status svp contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo via 06 2124 8400
Voor meer informatie bekijk de projectbrochure.

Omgevingsvergunning aangevraagd

Omgevingsvergunningsaanvraag

De omgevingsvergunning voor de transformatie van gebouw D in het Cort Heyligerspark is aangevraagd. Uiteindelijk zullen 12 appartementen gerealiseerd worden met daarnaast enkele gemeenschappelijke ruimten. De appartementen 2, 5, 9 en 12 zijn nog beschikbaar.

Voor actuele status svp contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jovita Dorigo via 06 2124 8400
Voor meer informatie bekijk de projectbrochure.

CPO de Compagnie bereikt nieuwe mijlpaal : 75% van de appartementen in optie

 

CPO de Compagnie heeft onlangs de negende deelnemer mogen verwelkomen en heeft nu negen appartementen in optie. Drie appartementen zijn nog beschikbaar: appartement 5, een licht hoekappartement op de 1e verdieping en appartementen 9 en 12, beide gelegen onder de fraaie dakconstructie. Zie Appartementen voor de plattegronden en enkele artist-impressions.

Om de volgende fase in het project goed te begeleiden is een bouwteam geinstalleerd bestaande uit stichtingsbestuursleden en de partners zijnde de Architecten Alliantie en Bouwen In Eigen Beheer. De volgende mijlpaal is te komen tot een eerste kostenraming op basis van het definitieve ontwerp.

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400