Video

banner4

Nieuws

De bouwvak zit erop - Dakpannen op het dak

Het is enige tijd stil geweest op social media van de kant van CPO De Compagnie, maar dat betekent niet dat de bouw heeft stil gelegen. Na de bouwvak is Berghbouw weer met frisse moed aan de slag gegaan op het voormalige Cort Heyligerskazerneterrein.
Aan de binnenzijde krijgen de appartementen vorm door het verwijderen van overbodige wandenen het plaatsen van nieuwe wanden en het maken van de gaten voor de nieuwe deuren. Men is ook al bezig met het aanbrengen van de wandisolatie en -nadat de vloer weer wat opgedroogd is- gaat men aan de slag met de vloeren, waarin de isolatie en leidingen verwerkt zullen worden. Bij de nieuwe ingang liggen de aansluitingen al klaar voor de toekomstige meterkasten. 

DSC03124.jpeg

Even spande het erom met betrekking tot de dakpannen: de fabrikant had vanwege de hoge energieprijzen de ovens stilgelegd. Maar onze dakpannen lagen gelukkig al klaar op voorraad wachtend op aflevering. De loggia's en dakkapellen zijn uitgewerkt, zodat een begin gemaakt kon worden met het leggen van de dakpannen. Eerst alle dakpannen het dak op en ze vervolgens met een kleine groep leggen. Het geeft meteen een heel andere, frisse aanblik/uitstraling. De komende dagen zal deze klus worden afgerond.

WhatsApp_Image_2022-10-08_at_11.49.50_AM.jpeg DSC03193.jpeg WhatsApp_Image_2022-10-08_at_11.49.49_AM_1.jpeg


Pannenbier bij CPO De Compagnie

Pannenbier.jpg
Een bouwplaats die rust uitstraalt: De bouwvakkers zijn aan hun wel verdiende vakantie begonnen.
CPO De Compagnie heeft het behalen van het hoogste punt in de transformatie gebouw D naar 12 appartement niet zonder aandacht voorbij laten gaan. Zoals dat hoort was er op de laatste dag na de afsluiting pannenbier; wij wilden natuurlijk niet dat de omgekeerde bezem het dak zou sieren in plaats van de vlag van de aannemer Bergh Bouw. Het was een gezellig samenzijn waar even is teruggekeken hoe het CPO dit punt heeft bereikt en daarnaast zijn de complimenten aan de aannemer gegeven voor de voortgang volgens de planning-het dak dicht voor de bouwvak-.

De toekomstige bewoners hebben ook nog een kijkje kunnen krijgen van de vorderingen aan de binnenkant: de contouren van de appartementen en andere gemeenschappelijke ruimtes zijn al duidelijk zichtbaar, op het dak zijn de plaatsen van de loggia's en dakkapellen al aangegeven.

Ook willen nog een pluim geven aan de aannemer Bergh Bouw: de bouwplaats ligt er perfect opgeruimd bij. We kijken uit naar jullie terugkomst het eind van de maand.

Dakconstructie compleet en geplaatst

IMG_6486.jpeg

DJI_0541.jpeg

De transformatie van gebouw D aan het Jan Borghoutsplein vordert gestaag: al het staal voor de nieuwe dakconstructie is naar boven gehesen en geplaatst en het begin van de entresollen van de dakappartementen is ook al zichtbaar. Er is goed doorgewerkt! 👍🏼
Volgende stap: het dak dicht.

 IMG_6487.jpeg IMG_6488.jpeg

De sloopwerkzaamheden zijn gestart

IMG_5999.jpeg

Het is al weer ruim een maand geleden dat wij de sleutel aan de aannemer hebben overgedragen. In de tussentijd zijn de sloopwerkzaamheden gestart volgens plan: de dakpannen zijn verwijderd, evenals de kozijnen en aan de binnenkant is de dakconstructie blootgelegd. Deze maand zullen de toekomstige bewoners een nog betere kijk kunnen krijgen van hun appartement. Met name voor de bewoners van een appartement onder de kap zal een nieuwe wereld opengaan bij het zien van de fraaie balkenconstructie.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jovita Dorigo 06 2124 8400 en kunt u ook op onze website terecht: Appartementen

De sleuteloverdracht - we kunnen van start

 CPO-AB_20220428-02.jpeg
Het is eind april 2022; alle aktes en bijbehorende documenten zijn getekend door de leden van De Compagnie. De notaris heeft het sein op groen gezet! Een goede reden om het glas te heffen

DSC00599   IMG 5623
Met een kleine ceremonie is de sleutel van het voormalige kazernegebouw D overdragen aan de aannemer Bergh Bouw.
De aannemer heeft al een start gemaakt met de aanleg van de riolering en de contouren van de bouwweg aan de zuid- en westzijde.
Binnenkort zal begonnen worden met de sloop aan de binnenkant om vervolgens tot de transformatie naar 12 appartementen over te gaan.

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400