Video

banner4

Nieuws

Pannenbier bij CPO De Compagnie

Pannenbier.jpg
Een bouwplaats die rust uitstraalt: De bouwvakkers zijn aan hun wel verdiende vakantie begonnen.
CPO De Compagnie heeft het behalen van het hoogste punt in de transformatie gebouw D naar 12 appartement niet zonder aandacht voorbij laten gaan. Zoals dat hoort was er op de laatste dag na de afsluiting pannenbier; wij wilden natuurlijk niet dat de omgekeerde bezem het dak zou sieren in plaats van de vlag van de aannemer Bergh Bouw. Het was een gezellig samenzijn waar even is teruggekeken hoe het CPO dit punt heeft bereikt en daarnaast zijn de complimenten aan de aannemer gegeven voor de voortgang volgens de planning-het dak dicht voor de bouwvak-.

De toekomstige bewoners hebben ook nog een kijkje kunnen krijgen van de vorderingen aan de binnenkant: de contouren van de appartementen en andere gemeenschappelijke ruimtes zijn al duidelijk zichtbaar, op het dak zijn de plaatsen van de loggia's en dakkapellen al aangegeven.

Ook willen nog een pluim geven aan de aannemer Bergh Bouw: de bouwplaats ligt er perfect opgeruimd bij. We kijken uit naar jullie terugkomst het eind van de maand.

Dakconstructie compleet en geplaatst

IMG_6486.jpeg

DJI_0541.jpeg

De transformatie van gebouw D aan het Jan Borghoutsplein vordert gestaag: al het staal voor de nieuwe dakconstructie is naar boven gehesen en geplaatst en het begin van de entresollen van de dakappartementen is ook al zichtbaar. Er is goed doorgewerkt! 👍🏼
Volgende stap: het dak dicht.

 IMG_6487.jpeg IMG_6488.jpeg

De sloopwerkzaamheden zijn gestart

IMG_5999.jpeg

Het is al weer ruim een maand geleden dat wij de sleutel aan de aannemer hebben overgedragen. In de tussentijd zijn de sloopwerkzaamheden gestart volgens plan: de dakpannen zijn verwijderd, evenals de kozijnen en aan de binnenkant is de dakconstructie blootgelegd. Deze maand zullen de toekomstige bewoners een nog betere kijk kunnen krijgen van hun appartement. Met name voor de bewoners van een appartement onder de kap zal een nieuwe wereld opengaan bij het zien van de fraaie balkenconstructie. Dit geldt ook voor appartement 9, Jan Borghoutsplein 35, dat nog te koop is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jovita Dorigo 06 2124 8400 en kunt u ook op onze website terecht: Appartementen

De sleuteloverdracht - we kunnen van start

 CPO-AB_20220428-02.jpeg
Het is eind april 2022; alle aktes en bijbehorende documenten zijn getekend door de leden van De Compagnie. De notaris heeft het sein op groen gezet! Een goede reden om het glas te heffen

DSC00599   IMG 5623
Met een kleine ceremonie is de sleutel van het voormalige kazernegebouw D overdragen aan de aannemer Bergh Bouw.
De aannemer heeft al een start gemaakt met de aanleg van de riolering en de contouren van de bouwweg aan de zuid- en westzijde.
Binnenkort zal begonnen worden met de sloop aan de binnenkant om vervolgens tot de transformatie naar 12 appartementen over te gaan.

Er is nog een mooi loft appartement te koop, beschikbaar; voor meer info, ga naar onze website Jan Borghoutsplein 35 of neem contact op met Helmig Makelaardij 0164-685925.

Nieuwe Update van Technische Verkoopbrochure is uit

Schermafbeelding_2022-03-13_om_23.02.30.jpg

De nieuwe update van de  technische verkoopbrochure is uit!
Informatie over de locatie: het Cort Heyligerspark en gebouw D, waarin de 12 appartementen zullen worden gerealiseerd.
Wat het betekent om in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap te bouwen en te wonen.

Ieder heeft zijn eigen appartement, maar daarnaast ook het genot van de verschillende gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen. Je hebt dus privacy in een gemeenschappelijk woonproject, waar we omzien naar elkaar.

De project brochure bevat de technische omschrijving van de appartement 9 ; dit is het laatste appartement dat nog beschikbaar is in dit unieke project in Bergen op Zoom

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400