Video

banner4

CPO de Compagnie zet eerste stappen

AfbeeldingCortHeyligerskazarneHet collectief heeft zijn eerste stappen gezet. Op 30 januari jl. zijn we bij elkaar geweest en hebben het gehad over allerlei afspraken, die er rond het gebouw liggen en allerlei afspraken/ beslissingen die we samen moeten gaan maken/nemen. We zijn dit aan het vastleggen in een gezamenlijk. Startdocument, zodat wijzelf en nieuwkomers direct inzicht hebben in onze visie en missie.

Na een stevige opruimbeurt is het gebouw, na een staat van jaren van verwaarlozing en vandalisme, begaanbaar gemaakt. Dit weekend gaan we er met z’n allen een kijkje nemen; de eerste stappen worden gezet richting het zoeken van een eigen plekje in het gebouw.

De komende weken gaan we een bezoek brengen aan Het Kwarteel in Culemborg een vergelijkbaar initiatief dat al 15 jaar functioneert. Bezoeken aan andere gerenoveerde kazernegebouwen staan nog in de planning. Allemaal heel leuk en spannend!

Mocht je interesse hebben om ook een keer binnen te kijken, dan horen we dat graag van jou. Je kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
CPO de Compagnie
Jovita Dorigo & Truus van Roosmalen
m. 06 2124 8400

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400