Video

banner4

De bouwvak zit erop - Dakpannen op het dak

Het is enige tijd stil geweest op social media van de kant van CPO De Compagnie, maar dat betekent niet dat de bouw heeft stil gelegen. Na de bouwvak is Berghbouw weer met frisse moed aan de slag gegaan op het voormalige Cort Heyligerskazerneterrein.
Aan de binnenzijde krijgen de appartementen vorm door het verwijderen van overbodige wandenen het plaatsen van nieuwe wanden en het maken van de gaten voor de nieuwe deuren. Men is ook al bezig met het aanbrengen van de wandisolatie en -nadat de vloer weer wat opgedroogd is- gaat men aan de slag met de vloeren, waarin de isolatie en leidingen verwerkt zullen worden. Bij de nieuwe ingang liggen de aansluitingen al klaar voor de toekomstige meterkasten. 

DSC03124.jpeg

Even spande het erom met betrekking tot de dakpannen: de fabrikant had vanwege de hoge energieprijzen de ovens stilgelegd. Maar onze dakpannen lagen gelukkig al klaar op voorraad wachtend op aflevering. De loggia's en dakkapellen zijn uitgewerkt, zodat een begin gemaakt kon worden met het leggen van de dakpannen. Eerst alle dakpannen het dak op en ze vervolgens met een kleine groep leggen. Het geeft meteen een heel andere, frisse aanblik/uitstraling. De komende dagen zal deze klus worden afgerond.

WhatsApp_Image_2022-10-08_at_11.49.50_AM.jpeg DSC03193.jpeg WhatsApp_Image_2022-10-08_at_11.49.49_AM_1.jpeg


"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400