Video

banner4

Gebouw 'bouwklaar' gemaakt

GebouwBouwklaarGemaaktHet collectief is bezig zich het gebouw eigen te maken. Na een enthousiaste bezichtiging, die ook passanten aantrok, voelen we ons al een beetje thuis, ook al moet er nog heel veel gebeuren. Aanleiding om iedereen de gelegenheid te bieden het gebouw op afspraak te bezichtigen. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de bijeenkomst op 27 februari is het startdocument met algemene stemmen aangenomen. Dit zal binnenkort op de website worden samengevat. Hierin staan onze visie en onze uitgangspunten verwoord. De bijeenkomst stond voornamelijk in het teken van de financiële doorkijk in de haalbaarheid.

Ondertussen worden de eerste appartementen in beraad genomen en zijn architect en projectbegeleider bezig om ons op weg te helpen in onze besluitvorming. Wat kun je met een woonkavel van die omvang? Waar moet je allemaal aan denken als je gaat kijken naar de kosten?

Er is ook een vervolgoverleg geweest met de gemeente waarin de aankoop van de tuingrond verder vorm is gegeven.

Het bezoek aan woongroep Het Kwarteel in Culemborg was een succes. We hebben veel ideeën opgedaan en kijken nu gerichter naar de mogelijkheden en oplossingen van gezamenlijke voorzieningen en activiteiten. Ook hier zullen we binnenkort wat van op de website laten zien.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
CPO de Compagnie
Jovita Dorigo & Truus van Roosmalen
Mobiel. 06 2124 8400 (Jovita)

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400