Video

banner4

Veel werk verzet aan gebouw, promotie én inrichtingsplannen!

Na een flinke snoeibeurt is het gebouw weer zichtbaarOp vrijdag 8 mei zijn we met vereende krachten het verwilderde groen bij het gebouw te lijf gegaan. Dit werd uitgevoerd door deelnemers aan het CPO project aangevuld met familie én de buren van het Adriano Huis. Er is veel werk verzet! Het voelt voor ons goed om zo samen heel praktisch bezig te zijn. En met een mooi resultaat! Met dank aan de gemeente voor het ophalen van het groenafval.

Alle deelnemers zijn aan de slag gegaan met het verfijnen van de indeling en inrichting van de eigen woonruimte. Daarnaast begint ook de indeling van het gebouw zelf steeds meer vorm te krijgen. Onder aanvoering van de werkgroep 'inrichting en multifunctionele ruimten' en de architect hebben we bijvoorbeeld gekeken naar de verschillende opties voor het bellentableau en de brievenbussen. En we krijgen straks een heel mooie logeerstudio!

We zijn nog in de fase van het Voorlopig Ontwerp, maar het einde begint in zicht te komen. In dat kader is de architect ook in overleg met de welstandscommissie. Met algemene stemmen is een adviseur aangetrokken op het gebied van installatie. Er valt namelijk veel te kiezen op dit terrein en de ontwikkelingen gaan snel: wordt het gasloos (we zijn daartoe niet verplicht)? Willen we vloerverwarming? Gaan we voor luchtwarmtepompen en hoe zit het met zonnepanelen?

Verschillende geïnteresseerden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het gebouw te bezichtigen; mensen uit Bergen op Zoom en omgeving én zelfs vanuit Portugal. De werkgroep promotie heeft de website kritisch bekeken en op veel punten verbeterd: informatie over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, mogelijke plattegronden van de beschikbare appartementen. Vanaf 8 juli is de vernieuwde site, waarop je nu bent, in de lucht!

Met vriendelijke groet,
CPO de Compagnie

Jovita Dorigo, Truus van Roosmalen & Ido Verduin

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400