Video

bannerTest

Wat is CPO?

Iedere particulier kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwerpen/ontwikkelen en het huis bouwen dat zij/hij wenst. In het geval van CPO de Compagnie gaat het niet om nieuwbouw, maar om de transformatie van een markant kazernegebouw tot een 12-tal appartementen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

We hebben gekozen voor een stichtingsvorm; iedereen die een optie op een appartement heeft, is lid van het Algemeen Bestuur. Het Algemeen Bestuur komt maandelijks bij elkaar en gezamenlijk bespreken we de lopende zaken en nemen we belangrijke beslissingen. Op die manier leer je je toekomstige buren al kennen nog voordat je gaat verhuizen! En daarnaast deel je ook de kosten en de zorgen die de uitdaging van het bouwen nu eenmaal met zich meebrengen. De uitkomst is een duurzaam (gasloos), comfortabel en levensloopbestendig appartement op maat voor elke deelnemer in een prachtig gebouw!

Ieder van ons is gesteld op zijn of haar privacy, maar omdat we verbonden willen zijn met elkaar, realiseren we ook gemeenschappelijke ruimtes waarin we bijvoorbeeld samen kunnen eten of andere activiteiten kunnen organiseren.

Voor een dergelijk project heb je professionele ondersteuning nodig. Wij hebben Architecten Alliantie uit Goes en BIEB (Bouwen In Eigen Beheer) uit Eindhoven als begeleiders in de arm genomen.

De aannemer is intussen geselecteerd en we staan op het punt de transformatie van dit markante gebouw te starten. Wil je ook meebeslissen en samen met ons je eigen appartement realiseren? Neem dan contact op met ons!

"Ik wil meer weten over CPO de Compagnie"

Bel Jovita Dorigo op 06 21 24 8400